במסגרת כתבות תחקיר בנושא איכות ובטיחות מזון שנערכה במגוון רחב של עסקים ברחבי הארץ, יצרה עמנו קשר חברת החדשות של ערוץ 12 קשת, לצורך קבלת ייעוץ מקצועי ומקיף בנושא הבטחת איכות במזון, היגיינה ותנאי תברואה נכונים ונדרשים. חברת "פרוסייפ" ליוותה את כתבי חדשות ערוץ 12 לאור ממצאי תוצאות דגימות מזון שנלקחו וסייעה במתן פתרונות לעמידה בדרישות משרד הבריאות עבור עסקי המזון השונים בישראל.
בעלי עסק מזון ומעוניינים בייעוץ בנושא הבטחת איכות ובטיחות במזון? לחצו כאן או התקשרו ל-03-8061313
מנכ"ל חברת פרוסייפ, מר אסף יהודה, בראיון מקצועי לתכנית הכלכלית עם קרן מרציאנו.
והפעם: באיזה בשר מצאנו הכי הרבה שומן?
מנכ"ל חברת פרוסייפ, מר אסף יהודה, בראיון מקצועי לתכנית הכלכלית עם קרן מרציאנו.
והפעם: כמה מלח יש בבשר ובעופות שאנחנו קונים?
מנכ"ל חברת פרוסייפ, מר אסף יהודה, בראיון מקצועי לתכנית הכלכלית עם קרן מרציאנו.
והפעם: מבחן המשלוחים: באיזו רשת לא הגיעו המוצרים?
מנכ"ל חברת פרוסייפ, מר אסף יהודה, בראיון מקצועי לתכנית הכלכלית עם קרן מרציאנו.
והפעם: רשתות המזון – מבחן המשלוחים
מנכ"ל חברת פרוסייפ, מר אסף יהודה, בראיון מקצועי לתכנית הכלכלית עם קרן מרציאנו.
והפעם: כמה מלח יש בבשר ובעופות שאנחנו קונים?
מנכ"ל חברת פרוסייפ, מר אסף יהודה, בראיון מקצועי לתכנית הכלכלית עם קרן מרציאנו.
והפעם: מתחמי הג'ימבורי בקניונים בהם מצאנו כמות חיידקים גבוהה
מנכ"ל חברת פרוסייפ, מר אסף יהודה, בראיון מקצועי לתכנית הכלכלית עם קרן מרציאנו.
והפעם: מה מסתתר מאחורי החמוצים? – חלק ב'
מנכ"ל חברת פרוסייפ, מר אסף יהודה, בראיון מקצועי לתכנית הכלכלית עם קרן מרציאנו.
והפעם: הסלטים ברשתות השווארמה מסוכנים למאכל?
מנכ"ל חברת פרוסייפ, מר אסף יהודה, בראיון מקצועי לתכנית הכלכלית עם קרן מרציאנו.
והפעם: האם לזרוק גבינות פגות תוקף?
מנכ"ל חברת פרוסייפ, מר אסף יהודה, בראיון מקצועי לתכנית הכלכלית עם קרן מרציאנו.
והפעם: מה קורה בחצר האחורית של רשת יוחננוף?
מנכ"ל חברת פרוסייפ, מר אסף יהודה, בראיון מקצועי לתכנית הכלכלית עם קרן מרציאנו.
והפעם: כמה הקניונים מזוהמים?
מנכ"ל חברת פרוסייפ, מר אסף יהודה, בראיון מקצועי לתכנית הכלכלית עם קרן מרציאנו.
והפעם: האם החמוצים בסופר באמת בריאים?
מנכ"ל חברת פרוסייפ, מר אסף יהודה, בראיון מקצועי לתכנית הכלכלית עם קרן מרציאנו.
והפעם: היכן נמצאו סלמונה וחיידקים צואתיים פי 1,300 מהמותר?
מנכ"ל חברת פרוסייפ, מר אסף יהודה, בראיון מקצועי לתכנית הכלכלית עם קרן מרציאנו.
והפעם: הסוכר הלבן במזון התינוקות שלכם.
מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
א.ת חדש ראשון לציון
א' - ה'
08:00-17:00