דף הבית > אודות החברה

אודות החברה

Be on the safe side - Join us

אודות חברת Prosafe Food

ענף המזון בו אתם פועלים מכיל אתגרים ניהוליים מורכבים – הצורך להיות תחרותי, ייחודי ואיכותי מלווים ברגולציה, דרישות תקנים וסטנדרטיים בין לאומיים לבטיחות המוצרים. הצורך להיות שקטים בכל הנוגע לבטיחות המוצר, הוא שאיפה של כל מנהל בתחום, ובצדק.

כדי להקים מערכת יעילה ואפקטיבית אשר יודעת לקשר בצורה מיטבית בין צרכים עסקיים, לבין דרישות רגולציה ולבין מוצר איכותי, מחייב גורם מקצועי ומנוסה אשר מסוגל לראות את התמונה הרחבה, להוביל תהליכים וללוות תהליכי קבלת החלטות בצורה מיטבית.

 

מה הייחוד במתודולוגיה שלנו ב-Prosafe Food?

כל תהליך ליווי אשר מבוצע על ידנו, כולל פעולה במספר רבדים כדי ליצור מערכת אחודה לבטיחות המוצר:

מכלול המניעה– בראש ובראשונה תפקידו של יועץ מלווה הוא להיות שומר סף ולמנוע אירועי בטיחות מזון, לגלות פערים מבעוד מועד ולמנוע המשך ייצור של מוצרים שאינם עומדים בדרישות. בארגונים שאנו מלווים הצלחנו לצמצם בעשרות אחוזים את מקרי ה-Recall.

מכלול השיפור– בהתאמה לדינמיקה גבוהה ושינויים בתהליכי ייצור, מאפייני המוצר והטכנולוגיות בהן מבוצע שימוש, אנו מבצעים אינטגרציה מלאה בין כל התהליכים אשר בשרשרת הערך של המוצר. בחינה מתמידה וארוכת טווח של ביצועים מהווה בסיס נתונים יציב לשיפור תהליכי ייצור, טיוב זרימת עבודה ואף צמצום עלויות.

מכלול רגולציה– מחלקת הפיתוח שלנו מאפיינת כל העת כלים אשר מבצעים למידה ארגונית והרחבת תחומי ידע של כלל הרגולציות בתחום המזון – רגולציות רשמיות, כגון: דרישות משרד הבריאות ומשרד החקלאות, ותקני מזון בינלאומיים, כגון: GMP ,Haccp ,ISO 22000 ,BRC – כל אלו נכנסים תחת קורת גג אחת, ועל כן היכולת לסנכרן בצורה מיטבית בין הדרישות היא אופטימלית.

מכלול פיתוח– מומחי בטיחות המזון שלנו כולם בעלי הכשרה של טכנולוג מזון, על כן, לצד ידע נרחב בתהליכי בטיחות מוצר, סביבות ייצור ורגולציות, אוחזים ביכולת ללוות ולקחת בחשבון גם תהליכים של פיתוח המוצר עצמו, על כל ההיבטים.

מכלול ההחלטה– לתפיסתנו, יועץ מטעמנו הוא שותף להנהלה, גורם מקצועי אשר מספק ערך מוסף גבוה בתהליכי קבלת החלטות. להיבט המקצועי מרכיב חשוב בהחלטות שונות, כגון: תהליכי זרימת עבודה, בינוי, רכש טכנולוגיות, תקשורת מול הרגולטור ואף שיקולים מסחריים בנוגע למוצרים. למעשה, כמעט בכל החלטה ארגונית הנוגעת למוצר נדרש לקחת בחשבון שיקולי איכות ובטיחות.

 

לקוחותינו מעריכים:

  • ניסיון מניב הצלחה
  • מומחיות ומקצועיות
  • התאמת היועץ לאופי הארגון והפרויקט
  • פריסה ארצית
  • נוכחות מלאה בשטח
  • שותפות מלאה בתהליכים
  • מערכת בקרת פרויקטים לכל לקוח

 

אז בואו נכיר!

כאשר הקמנו את Prosafe Food בשנת 2008 נושא אחד היה לנגד עינינו – לשפר את תרבות בטיחות המזון בישראל! וזאת לאחר שנוכחנו כי הביצועים במגוון רחב של ארגונים וענפים הם נמוכים.

אז בנינו צוות של טכנולוגי מזון, בכירים ומנוסים ובנינו תהליכי למידה ופיתוח פנימיים על מנת לתרגם לשטח את הפתרונות המתאימים והחדשניים בתחום. פיתחנו סל רחב של שירותים ופתרונות כיוון שאנו מאמינים שבארגון חייב להיות גורם שמתכלל את כל הצרכים, רואה את התמונה הרחבה ויודע לספק מענה יעיל. ובעיקר, אנשי השטח שלנו תמיד יגידו לך "איך כן", ולא "מה לא".

חברת Prosafe Food מוכרת ע"י משרד החקלאות והתאגיד הווטרינרי כמאושרת Haccp. יועצי החברה הובילו כ-41 מתוך 160 ארגונים לתקן GMP, והייתה מהראשונות בארץ להטמיע את תקן BRC המחמיר.

!So, Be On The Safe Side – Join Us

טופס תחתון

צרו איתנו קשר!

מלאו פרטים או צרו עמנו קשר ונשמח לעמוד לשירותכם!
  • טלפון

    03-8061313

  • מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
    א.ת חדש ראשון לציון

  • א' - ה'
    08:00-17:00