ISO 9001 | מערכת לניהול איכות במזון

השאירו פרטים כאן לקבלת מידע אודות תקן ISO 9001 או התקשרו ל-03-8061313

 

מובילים באיכות ובבטיחות במזון:

חברת פרוסייפ הינה החברה הגדולה והמנוסה ביותר להטמעת תקן ISO 9001:2015 לניהול איכות עם מעל ל-400 חברות מזון שעברו בהצלחה את מבדק ההתעדה.

טכנולוגי המזון של פרוסייפ מנוסים בהטמעת תהליכי ISO ילוו אתכם כל הדרך להטמעת תקן ISO 9001 בהתאמה אישית, החל משלב הייעוץ הראשוני ועד לקבלת תעודת תקן רשמית.

 

מהו תקן ISO 9001?

ISO 9001:2015 (איזו 9001) הינו תקן בינלאומי לניהול איכות, המסייע בניהול וארגון של כלל מחלקות החברה במטרה להבטיח את איכות תהליכי הארגון על כלל היבטיו.

חברות המזון שמחזיקות בתקן זה משפרות את הישגיהן ומייעלות את מחלקות החברה בהשגת הצלחה מתמדת.

התקן נועד להשיג שיפור תמידי של תהליכי העבודה בחברה, לוודא שהאיכות המוצהרת של המוצרים המסופקים ע"י העסק אכן מתקיימת בפועל ואף דורש מהארגון לבצע סקר שביעות רצון לקוחות (גורם חשוב בהכנסה לעסק) לשם שיפור מתמיד מבחינת התהליכים והמוצרים בחברה.

עסקי מזון רבים נעזרים בתקן בכדי לבקר את תהליכי הייצור, התפוקה וההצלחה של העסק.

התקן מיישם בצורה האפקטיבית ביותר את מערכת ניהול האיכות בעסקי מזון, מספק מענה לסיכונים הקיימים ולהזדמנויות עתידיות. הוא מותאם באופן אישי לכל סוג עסק.

 

למי מתאים התקן?

התעדה לתקן אינה מתאימה רק למפעלים ועסקים גדולים ובינוניים, היא תואמת באופן מצוין גם לעסקים קטנים.

ראייה לכך היא בביצוע סקרי שביעות רצון לקוחות שפורסמו במסגרת אלפי עסקים בהן בוצעה התעדה לתקן, אשר הראו כי מדדי ההתייעלות הגבוהים ביותר נמצאו דווקא בעסקים הקטנים. ככל שעסק משקיע יותר במערך האיכות, כך הסיכוי למוצר איכותי עולה ושביעות רצון הלקוחות גדלה.

הצטרפו להצלחה ותעברו את תהליך ההסמכה איתנו

 

השלבים בהטמעת תקן ISO 9001:2015 במפעלי מזון: 

  • ביצוע סקר תשתיות מקיף לזיהוי פערים
  • בניית מערכת נהלים בהתאם לדרישות התקן
  • ביצוע מבדק פנימי
  • ישיבת סקר הנהלה
  • טיפול בתלונות, אי התאמות ופעולות מתקנות
  • ביצוע סקר שביעות רצון לקוחות
  • הערכת ספקים
  • ביצוע מבדק חיצוני
  • מענה לדו"ח של סוקר חיצוני לאחר המבדק
  • קבלת תעודת התעדה רשמית לתקן ISO 9001 ממכון התעדה

למאמר המפרט את תהליך ההתעדה בליווי טכנולוגי מזון מומחים של פרוסייפ לחצו כאן

 

במה בדיוק תקן לניהול איכות מתמקד?

התקן מתמקד בכל תהליכי העסק: ניהול עובדים, ניהול מערך האספקה, ניהול מערך הייצור ובקרה בתהליך, בקרת ספקי העסק, ניהול מערך הלקוחות, אמצעי לשליטה על תהליכי עבודה בעסק, אמצעי לשיפור מערך התקשורת הפנים ארגונית ועוד. באמצעות הטמעת התקן, מערכת האיכות תנוהל באופן המביא לשיפור מתמיד בעסק.

השאירו פרטים כאן לקבלת מידע אודות תקן ISO 9001 או התקשרו ל-03-8061313

אין לי תעודת ISO 9001, מה עוד אני יכול להפסיד?

  • גישה למכרזים בהם תקן ניהול האיכות הוא תנאי הסף להשתתפות בהם.
  • ערוץ פתוח לשווקים בינלאומיים.
  • כלי שיווקי שמשדרג ומחזק את תדמית בית העסק.
ISO 9001

יתרונות לביצוע תהליך עם Prosafe Food:

מעל ל-400 לקוחות שעברו הסמכה בהצלחה לתקן ISO 9001

יועצינו מלווים לקוחות ברחבי הארץ עד לקבלת תעודת הסמכה רשמית.

מוכרים ע"י משרד הבריאות ומכוני ההתעדה הרשמיים

Prosafe Food מוכרת ע"י משרד החקלאות ומשרד הבריאות כחברה מובילה בתחום מערכות איכות.

מלווים אתכם עד לקבלת תעודת הסמכה לתקן ISO 9001 - בהתחייבות!

המומחים של Prosafe Food אתכם כל הדרך למעבר חלק של מבדק ההתעדה!

צוות יועצי המזון המובילים בארץ

הרכבנו את צוות המומחים בתחום המזון עם מעל ל-10 שנות ניסיון בתחום המזון.
טופס תחתון

מעוניינים לקבל מידע נוסף אודות תקן ISO 9001?

מלאו פרטים או צרו עמנו קשר ונשמח לעמוד לשירותכם!
  • טלפון

    03-8061313

  • מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
    א.ת חדש ראשון לציון

  • א' - ה'
    08:00-17:00

תהליך הטמעת ISO 9001:2015 עם המומחים של Prosafe Food:

  1. 1

    פגישת היכרות והבנת התהליכים

    הכרות ראשונית במפעל בכדי להכיר את תהליכי המפעל.
  2. 2

    הטמעת דרישות התקן

    כתיבת נהלים, הוראות עבודה וטפסים על מנת להגדיר את מערכת ניהול האיכות. קביעת מדיניות איכות, אשר מתאימה לתכלית ולהקשר של הארגון ותומכת בכיוון האסטרטגיה שלו. הטמעת מערכת לניהול איכות במפעל.
  3. 3

    הכנה למבדק חיצוני שכוללת סקר הנהלה ומבדק פנימי

    ביצוע סקר תשתיות ותברואה על מנת לבדוק את התאמת המפעל לדרישות התקן. הערכת ספקים שנתית ונותני השירות למיטוב חומרי הגלם, העזר והאריזות. ביצוע סקר שביעות רצון לקוח על מנת להעריך ולשפר ולייעל את שירות הלקוחות. ביצוע מבדק פנימי- מבדק מקדים ועצמאי לבדיקת התאמת הארגון לתקן. ישיבת סקר הנהלה שנתית בה קובעים יעדים ומטרות ודנים בנושאים רבים המחויבים בתקן וכל זאת על מנת לייעל את תהליכי הארגון.
  4. 4

    מבדק חיצוני ע"י מכון ההתעדה

    המבדק החיצוני ייערך ע"י גוף בעל הסמכה לתקן ISO 9001, בליווי טכנולוג מזון מומחה של חברת Prosafe Food, כולל מתן מענה מקיף לשאלות הסוקרים, השלמות מקצועיות ומתן מענה לפעולות המתקנות מהמבדק.
  5. 5

    קבלת תעודות ISO 9001 בהצלחה!

    הנפקת תעודות הכוללות את תחום פעילות החברה.
טופס תחתון

מעוניינים לקבל מידע נוסף אודות תקן ISO 9001?

מלאו פרטים או צרו עמנו קשר ונשמח לעמוד לשירותכם!
  • טלפון

    03-8061313

  • מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
    א.ת חדש ראשון לציון

  • א' - ה'
    08:00-17:00