חברת פרוסייפ הינה החברה הגדולה והמנוסה ביותר להטמעת תקן ISO 9001:2015 לניהול איכות עם מעל ל-400 חברות מזון שעברו בהצלחה את מבדק ההתעדה.
טכנולוגי המזון של פרוסייפ מנוסים בהטמעת תהליכי ISO ילוו אתכם כל הדרך להטמעת תקן ISO 9001 בהתאמה אישית, החל משלב הייעוץ הראשוני ועד לקבלת תעודת תקן רשמית.
ISO 9001:2015 (איזו 9001) הינו תקן בינלאומי לניהול איכות, המסייע בניהול וארגון של כלל מחלקות החברה במטרה להבטיח את איכות תהליכי הארגון על כלל היבטיו.
חברות המזון שמחזיקות בתקן זה משפרות את הישגיהן ומייעלות את מחלקות החברה בהשגת הצלחה מתמדת.
התקן נועד להשיג שיפור תמידי של תהליכי העבודה בחברה, לוודא שהאיכות המוצהרת של המוצרים המסופקים ע"י העסק אכן מתקיימת בפועל ואף דורש מהארגון לבצע סקר שביעות רצון לקוחות (גורם חשוב בהכנסה לעסק) לשם שיפור מתמיד מבחינת התהליכים והמוצרים בחברה.
עסקי מזון רבים נעזרים בתקן בכדי לבקר את תהליכי הייצור, התפוקה וההצלחה של העסק.
התקן מיישם בצורה האפקטיבית ביותר את מערכת ניהול האיכות בעסקי מזון, מספק מענה לסיכונים הקיימים ולהזדמנויות עתידיות. הוא מותאם באופן אישי לכל סוג עסק.
התעדה לתקן אינה מתאימה רק למפעלים ועסקים גדולים ובינוניים, היא תואמת באופן מצוין גם לעסקים קטנים.
ראייה לכך היא בביצוע סקרי שביעות רצון לקוחות שפורסמו במסגרת אלפי עסקים בהן בוצעה התעדה לתקן, אשר הראו כי מדדי ההתייעלות הגבוהים ביותר נמצאו דווקא בעסקים הקטנים. ככל שעסק משקיע יותר במערך האיכות, כך הסיכוי למוצר איכותי עולה ושביעות רצון הלקוחות גדלה.
למאמר המפרט את תהליך ההתעדה בליווי טכנולוגי מזון מומחים של פרוסייפ לחצו כאן
התקן מתמקד בכל תהליכי העסק: ניהול עובדים, ניהול מערך האספקה, ניהול מערך הייצור ובקרה בתהליך, בקרת ספקי העסק, ניהול מערך הלקוחות, אמצעי לשליטה על תהליכי עבודה בעסק, אמצעי לשיפור מערך התקשורת הפנים ארגונית ועוד. באמצעות הטמעת התקן, מערכת האיכות תנוהל באופן המביא לשיפור מתמיד בעסק.
מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
א.ת חדש ראשון לציון
א' - ה'
08:00-17:00
מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
א.ת חדש ראשון לציון
א' - ה'
08:00-17:00