דף הבית > בלוג > כיצד בוחרים נכון חברה לייעוץ בתחום המזון?

כיצד בוחרים נכון חברה לייעוץ בתחום המזון?

המסע שלכם מתחיל כאן:

ענף המזון בישראל מתפתח בשנים האחרונות והפך את ישראל הקטנה למדינה קולינרית של ממש. עסקי מזון רבים ושונים נפתחים ומהווים אתגר נוסף על העסקים הקיימים.  ישנה תחרות גדולה מאוד בענף המזון שגררה תחרות גדולה בקרב חברות ייעוץ בתחום המזון.

אנו מספקים לכם תהליך נוח ובטוח יחד עם צוות המומחים שלנו הכולל:

  • אדריכלים
  • מודדים
  • מנהלי פרויקטים
  • טכנולוגי מזון

יחד אתכם אנו נלווה אתכם עד לקבלת רישיון עסק ורישיון יצרן משרד הבריאות, בשירות הטוב והמקצועי ביותר.

 

היזהרו מחיקויים בתחום המזון

רבות מחברות הייעוץ לתחום המזון אינן חברות כלל וכלל, אלא פרילנסרים המתקשטים באתרים מפוארים ללא תוכן. חלק נוסף מהשוק מורכב מחברות צעירות ללא ניסיון, המספקות שירותים במחירים מוזלים, אולם אינן משיגות כלל תוצאות ללקוחותיהן. במקרה זה, השירות הזול- עולה ללקוח ביוקר.

לכן, רצוי לבחור בחברה רצינית, בעל שם וניסיון בתעשיית המזון. חברות אלו אולי עולות יותר מהמחירים אותן מציעות חברות אחרות, אבל הן היחידות שמכירות את מערכת הבריאות ומשיגות אחוזי הצלחה ללקוחות בענף המזון.

 

מאפייה, קייטרינג, מסעדה או מפעל ייצור? בחרו חברה מייעצת בעלת ניסיון לתחום העסק שלכם:

חשוב לבחור בחברה מלווה בעלת ניסיון לתחום הרישוי והרגולציה עבור בית העסק הספציפי אותו הלקוח רוצה להקים. למשל, אם הלקוח מעוניין להקים מסעדה, רצוי שיבחר בחברה מייעצת בעלת ידע וניסיון בתחום המסעדנות.

חברות בעלות ניסיון מהוות אמצעי חשוב מאוד בהצלחת התהליך למול משרד הבריאות, שכן הן מכירות את התקנות, החוקים ואנשי הקשר הרלוונטיים לתחום המזון המדובר.

 

חברה המספקת את כלל אנשי המקצוע הנדרשים לביצוע התהליך:

תהליך קבלת רישיון עסק ורישיון יצרן מזון נדרש בעבודתם של אנשי מקצוע שונים: אדריכלים, מודדים, מהנדסי/טכנולוגי מזון, מנהלי פרויקטים המתמחים לרישוי במזון. פנייה לכל אחד מאנשי המקצוע בנפרד יכולה להיות מתישה ותביא להוצאות כספיות גבוהות מהרגיל. לכן, רצוי לבחור בחברה שמשרתת את כל האינטרסים והדרישות שלכם לקבלת רישיון עסק – חברה שמאגדת תחת קורת גג אחת את כלל אנשי המקצוע הנדרשים להשלמת תהליך נוח ובטוח. בחירה בחברה זו תוביל להוזלה ניכרת בתהליך הוצאת רישיונות, נוחות מקסימלית בביצוע התהליך וניצול זמן ראוי.

נכתב על ידי היבה אבוחגול, יועצת וטכנולוגית מזון, מומחית בהקמת מערכות ISO 9001 ו-HACCP, מלווה לקבלת אישור GMP בכלל מפעלי המזון.

לפגישת ייעוץ חינם למול מנהל פרויקטים בכיר בתחום המזון לחצו כאן או התקשרו ל-03-8061313

טופס תחתון

מעוניינים להתייעץ עם מומחה בתחום המזון?

מלאו פרטים או צרו עמנו קשר ונשמח לעמוד לשירותכם!
  • טלפון

    03-8061313

  • מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
    א.ת חדש ראשון לציון

  • א' - ה'
    08:00-17:00