דף הבית > בטיחות במזון > טכנולוג מזון

טכנולוג מזון | ליווי על ידי מיטב המומחים בתחום המזון

מעוניינים לדבר עם מומחה בתחום המזון? השאירו פרטים כאן או התקשרו ל-03-8061313

בקרה והבטחת איכות בעולם המזון

האם יש לכם במפעל / ארגון גורם מפקח על הבטחת האיכות ברמה הגבוהה ביותר?

האם המפעל שלכם עומד בתנאי הייצור הגבוהים והמחמירים ביותר?

האם אתם בטוחים שזיהומים, כגון סלמונלה לא קיימים אצלכם בסביבת הייצור?

ייצור מזון בסביבה מזוהמת, יכול לגרום נזקים תפעוליים וכלכליים גדולים ואף להפסקת פעילות המפעל. אל תיקחו סיכון! 

 

מקצועיות וניסיון שמביאים לתוצאות

חברת Prosafe Food הינה החברה הגדולה והמובילה בתחום הבטחת איכות במזון עם מעל ל-10 שנות ניסיון בתחום.

אנו מלווים ומסייעים למפעלים וחברות מזון בנושאי רישוי, רגולציה ועמידה בדרישות רישוי עסקים במזון, לצפייה בלקוחות החברה לחצו כאן.

חטיבת הבטחת איכות במזון בחברתנו מעסיקה את מיטב טכנולוגי מזון בתחום תוך ביצוע פרויקט מהיר וקל המתאים לגודל הארגון ולתהליכי הייצור ומציעה שירותים רבים, ביניהם:

  • סיוע למול תקנות משרד הבריאות ורישוי עסקים.
  • מתן מענה למול ביקורות של שירות המזון.
  • ייעוץ לקבלת רישיון עסק ויצרן.
  • טיפול בנושאי רישוי ורגולציה במזון.
  • בקרה ופיקוח על איכות ובטיחות מוצרים.
  • תכנון והוצאה לפועל של תכניות היגיינה ועוד.

 

מהו טכנולוג מזון ומהם תפקידיו?

טכנולוג מזון מנהל ועוסק במספר תחומים במקביל בכדי להבטיח את בטיחות המוצר ועמידתו בדרישות הלקוח, היצרן והתחיקה.
הליווי מתבצע על ידי טכנולוג מזון בכיר שמסייע לחברות רבות לעמוד בדרישות הרגולטור המחמירות ולהבטיח את איכות המזון אצלכם בעסק:
  • ניהול איכות ובטיחות המוצר – פיתוחו, קביעת פרמטרי האיכות ומערך הבקרה להבטחתו.
  • ייעוץ וליווי מקיף עד לקבלת תעודות הסמכה לתקני ISO כגון: ISO 9001, HACCP, GMP, BRC, ISO 22000, ISO 22000 FSSC ועוד.
  • ניהול משברי לקוחות בתחום רישוי ורגולציה במזון.
  • ביצוע בקרה שוטפת לעסקי ומפעלי המזון לשיפור מתמיד של תרבות ההיגיינה והסניטציה ושמירת על תשתיות בהתאם לחוק רישוי עסקים.
  • אפיון תהליכי הייצור והעברתם להוראות עבודה.
  • הסמכה והדרכת בעלי התפקידים בעסק תוך מערך שיפור מתמיד להבטחת איכות המזון.
השארת פרטים
מעוניינים בפגישת ייעוץ עם מומחה בתחום המזון?

מהם תחומי האחריות של הטכנולוג?

  • יועץ למנכ"ל.
  • יועץ רגולטורי בכל תקינה של משרד הבריאות, חקלאות ומכון תקנים.
  • פיתוח מוצרים.
  • בקרת היגיינה וסניטציה.
  • הדרכה ושיפור עובדים.
  • פיקוח על תהליכי הייצור.
  • אימות ותיקוף נקודות בקרה קריטיות.
  • מתן מענה לתלונות צרכנים.
  • התעדה ותחזוקת תקנים.

 

מהם היתרונות בבחירת ליווי וייעוץ מקיף של טכנולוג מזון בארגון?

אחד מהיתרונות הבולטים הינו הבנה מקצועית בהבטחת איכות ובטיחות מזון במפעלים אל מול דרישות משרד הבריאות וחברות ההתעדה כמו מכון התקנים, IQC ודומיהן.

כאשר סוקר ממכוני ההתעדה או מפקח ממשרד הבריאות מגיע למבדק/ביקורת ישנן דרישות מחמירות הן מבחינת תשתיות והן מבחינת ניהול מערכת איכות ובטיחות המזון שלא תמיד מובנות לאדם מחוץ למקצוע.

טכנולוג המזון יודע לזהות ולהבין את רוב הפערים הקיימים בהגיעו למפעל או לאחר דרישות העולות בעקבות ביקורת או מבדק חיצוני, הן מבחינת תשתיות והן מבחינת מערכת האיכות ובטיחות המזון ולתת מענה מקצועי המקשר בין הלקוח למכון ההתעדה או משרד הבריאות.

בנוסף, טכנולוג מזון יודע להטמיע בצורה אידאלית את הנהלים, הוראות העבודה והטפסים הנדרשים על מנת להתעיד מפעל לתקן. זיהוי פערי תשתיות וסגירתם (בשיתוף פעולה מלא של הנהלת המפעל) החשובים לקראת מבדק ההתעדה ושעלולים להכשיל את הלקוח במהלך המבדק במידה ולא יטפל בהם.

הכנת הלקוח למבדק איננה נגמרת אך ורק בהטמעת נהלים והוראות עבודה או שינויים בתשתיות. חלק חשוב בהכנת הלקוח למבדק הינו ביצוע של הדרכות, מבדק פנימי וסקר הנהלה העוזרים להבין יותר לעומק האם עדיין קיימים פערים כלשהם. כמו כן, במידה ועולים פערים במהלך המבדק (אי התאמות בשפה המקצועית) יש לבצע מענה מקצועי למכון ההתעדה הכולל ניתוח סיבת שורש לפער, פתיחת פעולת תיקון ופעולה מתקנת.

מענה מקצועי לאי התאמות אלו עומדים כקריטריון קריטי לקבלת התעודה.

 

הימנעו מקנסות מיותרים:

בישראל, תחום המזון התעצם ואנו נמצאים במגמת עלייה חדה בכמות עסקי המזון הקיימים בארץ. עם העלייה בכמות עסקי המזון, החלה לצמוח מודעות גבוהה בקרב צרכנים ושירותי המזון כאחד בכל הנוגע לתחום הבטחת האיכות במזון וחשיבותו.

חוסר עמידה בדרישות רגולטוריות עלול לגרור קנסות ועיצומים כספיים, סגירת העסק ואפילו מאסרים במקרים חמורים. כמו כן, עמידה בדרישות רגולטוריות מהווה חלק עיקרי בקבלת רישיון עסק ורישיון יצרן למפעל.

מעוניינים לקבל מידע נוסף? השאירו פרטים כאן לקבלת מידע מקיף אודות שירותי הליווי של טכנולוגי המזון המומחים בחברתנו.

למה לבחור במומחים של Prosafe Food?

  • מוכרים ע"י משרד הבריאות והמוסדות הרלוונטיים
  • בעלי ניסיון רב בליווי מאות חברות מזון ברחבי הארץ
  • פגישת ייעוץ חינם למול מומחה לתחום הרגולציה במזון
  • אנו מבטיחים את האיכות והשירות הטובים ביותר
  • החברה היחידה שמסוגלת לספק עבורכם קשת רחבה של שירותים

יתרונות לליווי טכנולוג מזון עם Prosafe Food:

מעל ל-800 לקוחות מרוצים

יועצינו מלווים לקוחות ברחבי הארץ

מוכרים ע"י משרד הבריאות ומכוני ההתעדה הרשמיים

Prosafe Food מוכרת ע"י משרד החקלאות ומשרד הבריאות כחברה מובילה בתחום מערכות איכות.

מעל ל-10 שנות ייעוץ לתחום הרישוי והרגולציה במזון

הרכבנו את צוות המומחים בתחום המזון עם מעל ל-10 שנות ניסיון בתחום המזון.

צוות יועצי המזון המובילים בארץ

צוות מומחים בעלי ידע וניסיון אשר יחסוך לכם הרבה זמן וכסף.
טופס תחתון

מעוניינים לקבל מידע נוסף אודות ליווי טכנולוג מזון אצלכם בארגון?

מלאו פרטים או צרו עמנו קשר ונשמח לעמוד לשירותכם!
  • טלפון

    037176264

  • מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
    א.ת חדש ראשון לציון

  • א' - ה'
    08:00-17:00