האם יש לכם במפעל / ארגון גורם מפקח על הבטחת האיכות ברמה הגבוהה ביותר?
האם המפעל שלכם עומד בתנאי הייצור הגבוהים והמחמירים ביותר?
האם אתם בטוחים שזיהומים, כגון סלמונלה לא קיימים אצלכם בסביבת הייצור?
ייצור מזון בסביבה מזוהמת, יכול לגרום נזקים תפעוליים וכלכליים גדולים ואף להפסקת פעילות המפעל. אל תיקחו סיכון!
חברת Prosafe Food הינה החברה הגדולה והמובילה בתחום הבטחת איכות במזון עם מעל ל-10 שנות ניסיון בתחום.
אנו מלווים ומסייעים למפעלים וחברות מזון בנושאי רישוי, רגולציה ועמידה בדרישות רישוי עסקים במזון, לצפייה בלקוחות החברה לחצו כאן.
חטיבת הבטחת איכות במזון בחברתנו מעסיקה את מיטב טכנולוגי מזון בתחום תוך ביצוע פרויקט מהיר וקל המתאים לגודל הארגון ולתהליכי הייצור ומציעה שירותים רבים, ביניהם:
אחד מהיתרונות הבולטים הינו הבנה מקצועית בהבטחת איכות ובטיחות מזון במפעלים אל מול דרישות משרד הבריאות וחברות ההתעדה כמו מכון התקנים, IQC ודומיהן.
כאשר סוקר ממכוני ההתעדה או מפקח ממשרד הבריאות מגיע למבדק/ביקורת ישנן דרישות מחמירות הן מבחינת תשתיות והן מבחינת ניהול מערכת איכות ובטיחות המזון שלא תמיד מובנות לאדם מחוץ למקצוע.
טכנולוג המזון יודע לזהות ולהבין את רוב הפערים הקיימים בהגיעו למפעל או לאחר דרישות העולות בעקבות ביקורת או מבדק חיצוני, הן מבחינת תשתיות והן מבחינת מערכת האיכות ובטיחות המזון ולתת מענה מקצועי המקשר בין הלקוח למכון ההתעדה או משרד הבריאות.
בנוסף, טכנולוג מזון יודע להטמיע בצורה אידאלית את הנהלים, הוראות העבודה והטפסים הנדרשים על מנת להתעיד מפעל לתקן. זיהוי פערי תשתיות וסגירתם (בשיתוף פעולה מלא של הנהלת המפעל) החשובים לקראת מבדק ההתעדה ושעלולים להכשיל את הלקוח במהלך המבדק במידה ולא יטפל בהם.
הכנת הלקוח למבדק איננה נגמרת אך ורק בהטמעת נהלים והוראות עבודה או שינויים בתשתיות. חלק חשוב בהכנת הלקוח למבדק הינו ביצוע של הדרכות, מבדק פנימי וסקר הנהלה העוזרים להבין יותר לעומק האם עדיין קיימים פערים כלשהם. כמו כן, במידה ועולים פערים במהלך המבדק (אי התאמות בשפה המקצועית) יש לבצע מענה מקצועי למכון ההתעדה הכולל ניתוח סיבת שורש לפער, פתיחת פעולת תיקון ופעולה מתקנת.
מענה מקצועי לאי התאמות אלו עומדים כקריטריון קריטי לקבלת התעודה.
בישראל, תחום המזון התעצם ואנו נמצאים במגמת עלייה חדה בכמות עסקי המזון הקיימים בארץ. עם העלייה בכמות עסקי המזון, החלה לצמוח מודעות גבוהה בקרב צרכנים ושירותי המזון כאחד בכל הנוגע לתחום הבטחת האיכות במזון וחשיבותו.
חוסר עמידה בדרישות רגולטוריות עלול לגרור קנסות ועיצומים כספיים, סגירת העסק ואפילו מאסרים במקרים חמורים. כמו כן, עמידה בדרישות רגולטוריות מהווה חלק עיקרי בקבלת רישיון עסק ורישיון יצרן למפעל.
מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
א.ת חדש ראשון לציון
א' - ה'
08:00-17:00