Prosafe
אודות החברה
בתקשורת
קריירה
לקוחות Prosafe Food
מאמרים
איכות ובטיחות במזון
ISO 9001
HACCP
HACCP וטרינרי
הדרכת ראש צוות Haccp
ת"י 1145 – תוויות מזון
אישור GMP
ISO 22000
ISO 22000 FSSC
BRC – British Retail Consortium
BRC IOP
רישוי עסקים במזון
רישיון עסק מזון
רישיון יצרן מזון
פתרונות
תחזוקה וליווי קבוע
טכנולוג מזון
מנהל הבטחת איכות
ליווי וייעוץ להסמכת תקן ISO
ליווי למבדק מעקב
רגולציה
אישור יבוא מזון רגיל
אישור יבוא מזון רגיש
רישום יבואן
רישיון יצרן מזון
רישיון עסק מזון
ת"י 1145 – כתיבת תוויות מזון
מערכות איכות ובטיחות במזון
ISO 9001
HACCP
HACCP וטרינרי
הדרכת ראש צוות Haccp
אישור GMP
ISO 22000
ISO 22000 FSSC
BRC – British Retail Consortium
BRC IOP
צרו קשר
פרוסייפ בטיחות
03-8061313
דף הבית
>
בטיחות במזון
בטיחות במזון
מערכות איכות ובטיחות במזון
ISO 22000
מערכת לניהול בטיחות מזון
ISO 22000 FSSC
מערכת לניהול בטיחות מזון
HACCP
מערכת לניהול בטיחות מזון
HACCP וטרינרי
לניהול מערכת בטיחות מזון במפעלים מן החי
ISO 9001
מערכת לניהול איכות במזון
רגולציה במזון
אישור יבוא מזון רגיל
יבוא מוצרי מזון רגיל באישור משרד הבריאות
אישור יבוא מזון רגיש
יבוא מוצרי מזון רגיש באישור משרד הבריאות
רישום יבואן
יבוא מוצרי מזון באישור משרד הבריאות
ת"י 1145
סימון מזון ארוז מראש
רישוי עסקים במזון
רישיון עסק מזון
הדרך שלכם לקבלת רישיון עסק מתחילה כאן
רישיון יצרן מזון
הדרך שלכם לקבלת רישיון יצרן מתחילה כאן
תנאי ייצור נאותים
אישור GMP
GMP למוצרי מזון
אריזות
BRC IOP
תקן לניהול איכות במזון