Prosafe Food
אודות החברה
מבין לקוחותינו
פרויקטים נבחרים
קריירה ב- Prosafe
Prosafe בלוג
Prosafe Safety
Nextep
פתרונות לעולם המזון
ליווי ותחזוקת תקנים
ליווי טכנולוג מזון
מנהל הבטחת איכות
ליווי וייעוץ להסמכת תקן ISO
ליווי למבדק מעקב
רגולציה במזון
רישיון עסק מזון
רישיון יצרן מזון
אישורי יבוא מזון ויבואן נאות
רישום יבואן
חוות דעת משפטית
ת"י 1145 – תוויות מזון
כתיבת מכרזי הסעדה
תקני איכות במזון
ISO 9001
HACCP
HACCP וטרינרי
תקן GMP
ISO 22000
22000 FSSC
BRC – British Retail Consortium
BRC IOP
רישוי עסקים
רישיון עסק מזון
רישיון יצרן מזון
חוות דעת משפטית
תכנון אדריכלי והיתר בניה
Prosafe בלוג
בתקשורת
צרו קשר
037176265
דף הבית
>
בטיחות במזון
בטיחות במזון
מערכות איכות ובטיחות במזון
ISO 22000
מערכת לניהול בטיחות מזון
22000 FSSC
מערכת לניהול בטיחות מזון
HACCP
מערכת לניהול בטיחות מזון
HACCP וטרינרי
לניהול מערכת בטיחות מזון במפעלים מן החי
ISO 9001
תקן לניהול איכות במזון
רגולציה במזון
ייעוץ רגולטורי לאישור יבואן נאות בענף המזון
אישור יבוא מזון רגיש
יבוא מוצרי מזון רגיש באישור משרד הבריאות
רישום יבואן
יבוא מוצרי מזון באישור משרד הבריאות
ת"י 1145
סימון מזון ארוז מראש
רישוי עסקים במזון
רישיון עסק מזון
הדרך שלכם לקבלת רישיון עסק מתחילה כאן
רישיון יצרן מזון
ליווי מלא עד לקבלת רישיון יצרן מזון
חוות דעת משפטית
טיפול בצו סגירה מנהלי לעסק מזון
תנאי ייצור נאותים
תקן GMP
תנאי ייצור נאותים
אריזות
BRC IOP
תקן לניהול איכות במזון