דף הבית > בטיחות במזון > ליווי וייעוץ להסמכת תקן ISO

ליווי וייעוץ להסמכת תקן ISO | ליווי וייעוץ להסמכת תקני איכות ובטיחות במזון

מעוניינים לדבר עם מומחה בתחום המזון? השאירו פרטים כאן או התקשרו ל-03-8061313

 

ממה מורכב תהליך הכנת מערכת בטיחות ואיכות המתאימה לתקן הנדרש?

תהליך הייעוץ וההכנה להסמכה לתקן איכות בתחום המזון מכיל נדבכים רבים, ביניהם:

  • הדרכות עובדי החברה
  • הטמעת דרישות ונהלי התקן בכלל מחלקות החברה
  • סיוע במתן פתרונות להנהלה הבכירה ועוד
  • לאחר סיום הטמעת התקן מתבצע מבדק חיצוני ע"י אחד ממכוני ההתעדה הרשמיים
  • אם המבדק עבר בהצלחה, מתקבלת תעודת הסמכה רשמית לתקן המיועד
  • אם המבדק נכשל, יש לבצע את כל תהליך ההכנה מחדש – פעולות הדורשות זמן וכסף מיותר

 

ייעוץ וליווי בטוח במבדק ההסמכה:

חטיבת הבטחת האיכות במזון של חברת Prosafe Food מומחים בליווי מפעלי וחברות מזון במגוון תחומים עד לקבלת תעודת הסמכה ממכון התעדה רשמי.

מה סוד הקסם של חטיבת הבטחת האיכות שלנו? אתם! הצטרפו למאות מפעלים וחברות מזון אשר נהנים מייעוץ איכותי עד להצלחה בתהליך.

 

ליווי וייעוץ שנתי להסמכת ותחזוקת תקני איכות ובטיחות במזון:

אנו מלווים חברות ומפעלי מזון מכל התחומים והגדלים להסמכה ותחזוקה שוטפת של מגוון תקני ISO – תקני איכות ובטיחות במזון:

  • ליווי להסמכת תקן BRC IOP – לבטיחות המוצר וביטחון והונאה במזון
  • ליווי להסמכת תקן HACCP – לניהול מערכת בטיחות המזון
  • ליווי להסמכת תקן  HACCP וטרינרי – לניהול מערכת בטיחות מזון במפעלים מן החי
  • ליווי להסמכת תקן GMP – למפעלים בעלי רמת רגישות גבוהה, כגון: מפעלי תוספי תזונה או מפעלים ללא אלרגני
  • ליווי להסמכת תקן ISO 22000 FSSC – לניהול מערכות בטיחות מזון ומניעת הונאה במזון
  • ליווי להסמכת תקן ISO 22000 – לניהול מערכות בטיחות ואיכות במזון
  • ליווי להסמכת תקן ISO 9001 – לניהול איכות במזון
  • ליווי וייעוץ למבדקי מעקב
  • ליווי וייעוץ להבטחת איכות

השארת פרטים
מעוניינים בפגישת ייעוץ עם מומחה בתחום המזון?

לפני שמתחילים, מספר דברים שכדאי לדעת:

האם תהליך ההסמכה הינו זהה בין התקנים השונים? 

השלבים בהסמכה לתקני איכות אינם זהים לחלוטין, והם משתנים בין הדרישות השונות בין כל תקן.

לכמה זמן ניתנת תעודת הסמכה לתקן בטיחות מזון?     

תעודות הסמכה לתקני ISO – תקני איכות ובטיחות במזון ניתנת לתקופה של שלוש שנים, אך תלויה במבדקי מעקב שנתיים.

במה תלויה קבלת תעודת הסמכה לתקן ISO?

קבלת תעודת הסמכה תלויה בפרמטרים שונים, ביניהם הידע המקצועי והניסיון של היועץ המלווה. ארגונים השוכרים את שירותם של טכנולוגי מזון מוסמכים, יכולים להיות ב"ראש שקט" במשך כלל תהליך ההכנה וההסמכה לתקן.

כמה זמן אורך תהליך ההסמכה לתקן ISO?     

זמני ההסמכה תלויים במשתנים שונים. ניתן להגדיר לוחות זמנים לפרויקט לאחר פגישה מקצועית למול החברה המייעצת, במהלכה מתבצעת היכרות למול הלקוח וההנהלה הבכירה של הארגון.

למה לבחור במומחים של Prosafe Food?

  • מוכרים ע"י משרד הבריאות והמוסדות הרלוונטיים
  • בעלי ניסיון רב בליווי מאות חברות מזון ברחבי הארץ
  • פגישת ייעוץ חינם למול מומחה לתחום הרגולציה במזון
  • אנו מבטיחים את האיכות והשירות הטובים ביותר
  • החברה היחידה שמסוגלת לספק עבורכם קשת רחבה של שירותים

יתרונות להתחלת תהליך עם Prosafe Food:

מעל ל-800 לקוחות מרוצים

יועצינו מלווים לקוחות ברחבי הארץ.

מוכרים ע"י משרד הבריאות ומכוני ההתעדה הרשמיים

Prosafe Food מוכרת ע"י משרד החקלאות ומשרד הבריאות כחברה מובילה בתחום מערכות איכות.

מעל ל-10 שנות ייעוץ לתחום הרישוי והרגולציה במזון

הרכבנו את צוות המומחים בתחום המזון עם מעל ל-10 שנות ניסיון בתחום המזון.

צוות יועצי המזון המובילים בארץ

צוות מומחים בעלי ידע וניסיון אשר יחסוך לכם הרבה זמן וכסף.
טופס תחתון

מעוניינים לקבל מידע נוסף ע"י מומחה בתחום המזון?

מלאו פרטים או צרו עמנו קשר ונשמח לעמוד לשירותכם!
  • טלפון

    03-8061313

  • מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
    א.ת חדש ראשון לציון

  • א' - ה'
    08:00-17:00