דף הבית > בטיחות במזון > ליווי למבדק מעקב

ליווי למבדק מעקב | תקנים נוספים בתחום:

מעוניינים לקבל הכנה מקצועית למבדק מעקב הקרוב אצלכם בעסק? לחצו כאן או התקשרו ל-03-8061313

 

מהו מבדק מעקב שנתי לתקן ISO בתחום המזון?

מבדקי מעקב מבוצעים כל שנה במהלך תקופת ההסמכה לתקן ונבחנים על-ידי בוחן חיצוני מטעם מכון התעדה רשמי. מטרתם של מבדקי המעקב הם ריענון של מערכת נהלים ובדיקת שיטות העבודה בהתאם לדרישות התקן הקיים.

הכנה לקראת מבדקי מעקב מבוצעת ע"י יועצי מזון מוסמכים בלבד, אשר ילוו באופן הנדרש והנכון את חברתכם למעבר בהצלחה של מבדקי המעקב.

*אי עמידה במבדק מעקב שנתי תגרור תגובות מצד הרשויות הרלוונטיות למבדק חוזר ואף להתעדה מחדש לתקן. 

חברת פרוסייפ מלווה חברות במבדקי מעקב עם מעל ל- 98.8 אחוזי הצלחה!

 

למה לבחור בנו?

חברת Prosafe Food הינה חברת הייעוץ הגדולה והמובילה בארץ בתחום המזון שמוכרת ע"י מכוני ההתעדה (כגון: מת"י, רונט, IQC) ומשרד הבריאות.

במשך שנים רבות הכנו מאות רבות של חברות לקראת מבדקי מעקב עבור כלל סוגי תקני האיכות ובטיחות המזון, כגון: GMP ,BRC ,Haccp ,ISO 22000 FSSC ,ISO 22000 ,ISO 9001 ועוד.

והכי חשוב שתדעו – שאנחנו נשמח להכין את חברתכם לקראת מבדק המעקב הקרוב שלכם!

למה לבחור במומחים של Prosafe Food?

  • מוכרים ע"י משרד הבריאות והמוסדות הרלוונטיים
  • בעלי ניסיון רב בליווי מאות חברות מזון ברחבי הארץ
  • פגישת ייעוץ חינם למול מומחה לתחום הרגולציה במזון
  • אנו מבטיחים את האיכות והשירות הטובים ביותר
  • החברה היחידה שמסוגלת לספק עבורכם קשת רחבה של שירותים

יתרונות להתחלת תהליך עם Prosafe Food:

מעל ל-800 לקוחות מרוצים

יועצינו מלווים לקוחות ברחבי הארץ.

מוכרים ע"י משרד הבריאות ומכוני ההתעדה הרשמיים

Prosafe Food מוכרת ע"י משרד החקלאות ומשרד הבריאות כחברה מובילה בתחום מערכות איכות.

מעל ל-10 שנות ייעוץ לתחום הרישוי והרגולציה במזון

הרכבנו את צוות המומחים בתחום המזון עם מעל ל-10 שנות ניסיון בתחום המזון.

צוות יועצי המזון המובילים בארץ

צוות מומחים בעלי ידע וניסיון אשר יחסוך לכם הרבה זמן וכסף.
טופס תחתון

מעוניינים שנלווה אתכם לקראת מבדק מעקב הקרוב?

מלאו פרטים או צרו עמנו קשר ונשמח לעמוד לשירותכם!
  • טלפון

    03-8061313

  • מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
    א.ת חדש ראשון לציון

  • א' - ה'
    08:00-17:00

תקנים נוספים בתחום

אישור GMP

GMP למוצרי מזון
תקן Good manufacturing practice) GMP) הנו אישור לסימון ע"ג תווית מוצר הניתן למפעלי ייצור הפועלים לפי קווים מנחים המבטיחים את איכות המוצר הסופי.

ISO 22000

מערכת לניהול בטיחות מזון
ת"י ISO 22000 (מהדורה 2018) הינו תקן מערכות ניהול בטיחות מזון, הנקבע על ידי הארגון הבין-לאומי לתקינה. מומלץ להטמיע בתהליך ההסמכה גם את מערכת לניהול איכות בארגון - תקן ISO 9001 ליצירת ניהול אפקטיבי בארגון.

ISO 22000 FSSC

מערכת לניהול בטיחות מזון
תקן ISO 22000 FSSC הינו תקן מזון מורחב, העוסק בבטיחות המוצר וביטחון והונאה במזון. התקן הינו תוספת של תקן ISO 22000 המאחד בבסיסו את דרישות תקן ISO 9001 הידוע והטמעת תכנית בטיחות מזון על פי HACCP. ISO 22000 FSSC מכוון בעיקר לארגונים המעוניינים לייצא לצפון אמריקה ואירופה, כאשר אחד היתרונות הינו שהתקן מוכר על ידי הארגון העולמי לבטיחות מזון GFSI.

BRC IOP

תקן לניהול איכות במזון
תקן BRC IOP הינו תקן בינלאומי ייעודי למפעלי אריזות למזון. התקן מתייחס הן לאריזות הבאות במגע ישיר עם מזון, והן לאלו המיועדות לאריזה שניונית (חיצונית) של מזון וכולל דרישות ספציפיות עבור שני הסוגים. תקן זה נחשב במקומות רבים ל-State of the art של תקני איכות ובטיחות מוצר בענף.

BRC – British Retail Consortium

תקן לבטיחות מזון
תקן BRC נכתב בכדי למלא אחר דרישות החוק לבטיחות מזון באנגליה. BRC שונה מתקנים אחרים הן בהתייחסות למוצרים הן בתפישת האחריות של היצרן כלפי הצרכן. היצרנים חייבים לפעול בכל המישורים בשביל למנוע כשלים בשלבי העבודה השונים, ובכך להבטיח את הבטיחות של מוצרי מזון.

ISO 9001

מערכת לניהול איכות במזון
ISO 9001:2015 (איזו 9001) הינו תקן בינלאומי לניהול איכות, המסייע בניהול וארגון של כלל מחלקות החברה במטרה להבטיח את איכות תהליכי הארגון על כלל היבטיו. חברות המזון שמחזיקות בתקן זה משפרות את הישגיהן ומייעלות את מחלקות החברה בהשגת הצלחה מתמדת.

HACCP

מערכת לניהול בטיחות מזון
HACCP הינה מערכת ניהול משולבת בטיחות מזון ואיכות, מערכת להערכת סיכונים המאפשרת לארגן ולנתח את תהליכי ייצור המזון ולבדוק את נקודות הסיכון בתהליך הייצור, אשר קיים בהן חשש להוות נזק למשתמש הסופי.

מנהל הבטחת איכות

ליווי על ידי מיטב המומחים בתחום המזון
חברת Prosafe Food מלווה ומייעצת להבטחת איכות במגוון חברות ועסקי מזון. אנו מסייעים לפקח ולנהל את תהליכי הייצור, השיווק וניהול כוח האדם בעסק ולעמוד בדרישות הרבות של הרגולטור.

טכנולוג מזון

ליווי על ידי מיטב המומחים בתחום המזון
טכנולוג מזון מנהל ועוסק במספר תחומים במקביל בכדי להבטיח את בטיחות המוצר ועמידתו בדרישות הלקוח, היצרן והתחיקה. הליווי מתבצע על-ידי צוות טכנולוגי מזון בכיר המסייע לחברות רבות לעמידה בדרישות הרגולטור המחמירות והבטחת איכות המזון אצלכם בעסק.

ליווי וייעוץ להסמכת תקן ISO

ליווי וייעוץ להסמכת תקני איכות ובטיחות במזון
חטיבת הבטחת האיכות במזון של חברת Prosafe Food מומחים בליווי מפעלי וחברות מזון במגוון תחומים עד לקבלת תעודת הסמכה ממכון התעדה רשמי.

HACCP וטרינרי

לניהול מערכת בטיחות מזון במפעלים מן החי
Haccp וטרינרי, היא מערכת המבוססת על עקרונות תקן Haccp למזון. בשונה ממערכת Haccp למזון המפוקחת ע"י משרד הבריאות, מערכת ה- Haccp הוטרינרי מיועדת למשחטות ונמצאת באחריותה של היחידה לפיקוח מוצרים מן החי של משרד החקלאות.