דף הבית > בטיחות במזון > מנהל הבטחת איכות

מנהל הבטחת איכות | ליווי על ידי מיטב המומחים בתחום המזון

מעוניינים לדבר עם מומחה בתחום המזון? השאירו פרטים כאן או התקשרו ל-03-8061313

 

הבטחת איכות בתחום התקינה למפעלים וחברות מזון:

חברת Prosafe Food מלווה ומייעצת להבטחת איכות במגוון חברות ועסקי מזון. אנו מסייעים לפקח ולנהל את תהליכי הייצור, השיווק וניהול כוח האדם בעסק ולעמוד בדרישות הרבות של הרגולטור. לצפייה בלקוחות החברה לחצו כאן.

בכל מפעל ועסק מזון, תחום הבטחת האיכות והבטיחות הפכו לחלק החשוב ביותר והנבחן ביותר בעיני הרגולטור וקהל הלקוחות. אחת הסיבות שהובילה לחשיבות בתחום הבטחת האיכות זה שימת הדגש על בריאות הציבור ושמירה על תברואת המפעל משלב קבלת חומרי הגלם ועד לשלב אריזת המוצר והשיווק לצרכן הסופי.

חוק המזון החדש אשר התפרסם בשנת 2015 העלה לתודעה את החשיבות בניהול הבטחת איכות תוך התמקדות בלקוח ובבריאותו.

ישנם מספר תקני איכות ובטיחות במזון אשר מסייעים למערכת לעבוד על פי דרישות החוק ובהתאם לצרכים של העסק שלך.

התקנים שונים ביניהם במספר פרמטרים אך כולם פועלים בסופו של דבר לטובת מטרה אחת – שמירה על איכות המוצרים ו/או בטיחות הצרכנים.

לקוחות המתחזקים מערכות איכות ובטיחות מסוגלים לנהל את כלל מערכות החברה ולאתר את הליקויים הקיימים באילו מבין שלבי הייצור, לדווח על תקלות ולבצע תיעוד ותיקון המפגעים שהתגלו.

 

מערכות בטיחות ואיכות במזון:

ישנן מס' מערכות (תקני) איכות במזון השונות זו מזו במס' פרמטרים, אולן כולן, פועלות לשם הבטחת איכות תקינה במזון המיועד לצרכן, החל משלב הייצור, שלב אריזתו וצריכתו, כגון:

למאמר המפרט כל מה שצריך לדעת על תהליך ההתעדה לתקן ISO 9001:2015 לחצו כאן

למאמר המפרט כל מה שצריך לדעת על אישור GMP לחצו כאן

מהי מערכת הבטחת איכות במזון? לחצו כאן

השארת פרטים
מעוניינים בפגישת ייעוץ עם מומחה בתחום המזון?

כיצד מוטמעת מערכת איכות בארגון?

מערכת איכות במזון מוטמעת ע"י טכנולוגי מזון מוסמכים אשר מכירים את כלל הנהלים המורכבים בכל תקן ופועלים להטמיען בעסקים המבקשים/הנדרשים לכך. ההטמעה מבוצעת בפגישות עבודה מסודרות של יועצי המזון למול נציגי החברה, תכנון משותף, הובלת תהליכים בעסק בהתאם לדרישות התקן, הדרכות עובדים ועוד.

למאמר המפרט כל מה שצריך לדעת על שירותי טכנולוג מזון של חברת  Prosafe Food לחצו כאן

מערכות אלו מסתמכות בין היתר, על סקרי סיכונים אשר מאפשרות בקרה לכל אורך התהליך על מנת למנוע תקלות העלולות לגרוע מאיכות ובטיחות המוצר. בקרת הסיכונים היא אחד השלבים המרכזיים בתהליכי הבטחת האיכות והבטיחות וביצועה על ידי יועצים מיומנים ומנוסים הכרחית להצלחת התהליך.

בנוסף לבקרות השוטפות בעסק, ניהול הבטחת האיכות והבטיחות אותו חברת פרוסייפ מציעה כולל ניתוח תלונות לקוח, ניהול מערך בדיקות המעבדה כולל הכנת תכנית דיגום וניתוח תוצאות המתקבלות, הדרכות עובדים בקרת ספקים ועוד.

 

למה לבחור במומחים של Prosafe Food?

  • מעל ל-800 לקוחות מרוצים אינם טועים.
  • מוכרים ע"י מכוני התעדה ומשרד הבריאות.
  • מתחייבים לאיכות הגבוהה ביותר.
  • בוגרי אקדמיות מוכרות לתחומי:  B.sc מדעי המזון,  B.sc.agr מדעי החקלאות, B.sc  הנדסה כימית.
  • בוגרי קורס ראש צוות Haccp.
  • בוגרי קורס עורכי מבדקים פנימיים מטעם מכון התקנים הישראלי ועוד.

אנו מאמינים שהשילוב בין מקצועיות ושירות אדיב יוצרים את הדרך הנכונה ביותר להצלחת העסק שלך.

מערכת הבטחת האיכות בחברתנו היא מהמובילה בישראל:

  • הטמעת מערכות איכות ותקנים (ISO 9001 ,Haccp ,Iso22000 ועוד).
  • התקשרות למול מכוני התעדה עד לקבלת תעודה הסמכה - בהתחייבות!
  • ליווי הלקוח להמשך תחזוקת התקנים וייעול מערכות.
  • ליווי צמוד במבדקים פנימיים וחיצוניים.
  • סיוע בניהול מערך האיכות בארגון.

יתרונות לליווי טכנולוג מזון עם Prosafe Food:

מעל ל-800 לקוחות מרוצים

יועצינו מלווים לקוחות ברחבי הארץ

מוכרים ע"י משרד הבריאות ומכוני ההתעדה הרשמיים

Prosafe Food מוכרת ע"י משרד החקלאות ומשרד הבריאות כחברה מובילה בתחום מערכות איכות.

מעל ל-10 שנות ייעוץ לתחום הרישוי והרגולציה במזון

הרכבנו את צוות המומחים בתחום המזון עם מעל ל-10 שנות ניסיון בתחום המזון.

צוות יועצי המזון המובילים בארץ

צוות מומחים בעלי ידע וניסיון אשר יחסוך לכם הרבה זמן וכסף.
טופס תחתון

מעוניינים לקבל מידע נוסף אודות ליווי מנהל הבטחת איכות אצלכם בארגון?

מלאו פרטים או צרו עמנו קשר ונשמח לעמוד לשירותכם!
  • טלפון

    03-8061313

  • מרדכי רוז'נסקי 18 כניסה ב',
    א.ת חדש ראשון לציון

  • א' - ה'
    08:00-17:00